Categorieën
Uncategorized

ENDUO supersterke ketting

Meerprijs €600,-

Dit nieuwe ketting aandrijfsysteem is ontwikkeld om minder weerstand te hebben en minder slijtage te geven. De brede ketting is net zo breed als een Riem van een riemaandrijving hij gaat echter tot 3x langer mee dan een riem en is een stuk goedkoper (een riemaandrijving op de STÆRK tandem zou ca 1000 euro kosten). De speciale tandvorm op de tandwielen maken dat de tandem “gepakt” worden door de ketting en niet dat de ketting er langs beweegt. dit maakt dat dit systeem langer mee gaat en lichter loopt. tot 8x langer dan een normale ketting.

Dit is de reden waarom STÆRK deze ketting als optie toe past op de modellen met Bosch middenmotor en Rohloff naaf. Dit is de ketting het zwaarst belaste onderdeel (sterke motor en 2 personen die kracht zetten) Deze ketting kan niet in combinatie met een derailleur gekozen worden.

Indien u meer info over deze ketting wenst verwijzen we u door naar de website: ENDUO CARGO


Neem contact op voor beschikbaarheid en meer informatie.