Service en Garantie


U koopt bij de aanschaf van uw STÆRK tandem een stuk kwaliteit. Dit betekent niet dat er geen onderhoud nodig is. Daarom werkt STÆRK samen met dealers die service verlenen. De dealers zijn geclassificeerde fietsenmakers die hun vak verstaan. Door hen wordt uw STÆRK rijklaar en goed op u afgesteld afgeleverd.

Wij adviseren om na ca 500 kilometer uw fiets een keer terug te brengen naar uw dealer voor de eerste servicebeurt. De eerste beurt is erg belangrijk omdat bij nieuwe fietsen alle onderdelen zich gaan zetten. Rek en speling kan hierdoor ontstaan en daarom is opnieuw afstellen van groot belang. Uw fiets wordt dan weer tiptop in orde gemaakt en gesmeerd.

Mocht er ondanks de goede zorgen iets aan de hand zijn met uw STÆRK aarzel dan niet en ga terug naar uw dealer. Deze zal vaststellen of het om een gebroken of onjuist werkend onderdeel gaat dat voor garantie in aanmerking komt.

U heeft 2 jaar garantie op de onderdelen (met uitzondering van slijtage onderdelen) en maar liefst 10 jaar op het frame en vouwmechanisme.

© STÆRK 2022

Fouten voorbehouden, er zijn geen rechten of garanties te verbinden aan de informatie op deze site. Specificaties en prijzen kunnen aangepast worden zonder voorafgaande melding. Gezien de schaarste op de onderdelenmarkt moet er soms uitgeweken worden naar andere onderdelen of kan er een plotselinge prijswijziging nodig zijn.