STÆRK Fietstocht voor Tandems

STÆRK Tandemtocht 2024

Na de succesvolle primeur in 2022 is er opnieuw een STÆRK tandemtocht georganiseerd in 2023. Ook deze was weer een succes.

Reden dus om volgend jaar opnieuw een tandem fietstocht te organiseren. In 2024 zal de tocht plaatsvinden op 8 juni, voor het eerst in samenwerking met DubbelDingen.

De fietstocht zal vertrekken vanaf de showroom van STÆRK in Doetinchem en gaat door de omgeving, halverwege is er een stopplaats bij een theetuin, waarna u er voor kan kiezen de korte of de lange route naar de showroom terug te nemen.

Totale lengte van de tocht is ca 2x30km

Deelname is gratis.

Voor de liefhebber is er eerst een rondleiding door de showroom en magazijn van STÆRK en is er gelegenheid om proef te fietsen op de nieuwe modellen en vragen te stellen.

Voor klanten die geen tandem ter beschikking hebben maar wel mee willen fietsen is er een mogelijkheid om tandems (geen STÆRK) te huren. Neem hiervoor contact op.

Heeft u vragen? info@staerk-bikes.nl of bel met 0636112114.

Havenstraat 59 7005 AG Doetinchem.

Er is voldoende parkeerplaats rondom het STÆRK gebouw.

Meld je aan

© STÆRK 2022

Fouten voorbehouden, er zijn geen rechten of garanties te verbinden aan de informatie op deze site. Specificaties en prijzen kunnen aangepast worden zonder voorafgaande melding. Gezien de schaarste op de onderdelenmarkt moet er soms uitgeweken worden naar andere onderdelen of kan er een plotselinge prijswijziging nodig zijn.