Elektrische Tandems

STÆRK Tandem B14

€8.999,00

De STÆRK B14 is het topmodel uit de STÆRK collectie. Uitgerust met de Bosch Performance motor, het meest veelzijdige aandrijvingssysteem van Bosch dat altijd op het juiste moment de juiste ondersteuning biedt. Inclusief een versie van de Rohloff naaf die speciaal voor STÆRK is uitgevoerd. Uitgevoerd met 48 spaken in tegenstelling tot het gebruikelijke aantal in de markt (36 spaken) voor een oersterk wiel. De verstelbare sturen met leren handvatten geven de tandem extra uitstraling.

STÆRK Tandem B10

€8.299,00

De STÆRK B10 is uitgevoerd met een Bosch Performance motor. De Performance Line is het meest veelzijdige aandrijvingssysteem van Bosch en levert altijd op het juiste moment de juiste ondersteuning. De motor biedt ondersteuning tot 25 km/u en wordt gekenmerkt door een natuurlijk sportief rijgevoel.

Let op: afbeelding is met andere stuurbochten

STÆRK Tandem R14E

€7.399,00

De STÆRK R14E heeft een Rohloff naaf met 14 versnellingen en is uitgevoerd met een DAPU voorwielmotor. De voorwielmotor heeft als voordeel dat de kracht rechtstreeks op het wiel komt en niet via de ketting gaat. Ook is de prijs een stuk gunstiger. De Rohloff naaf maakt schakelen onder alle omstandigheden mogelijk.

STÆRK Tandem D30E

€6.299,00

De STÆRK D30E is een elektrische tandem met DAPU achterwiel of voorwielmotor. Dit systeem maakt het mogelijk om 30 versnellingen te hebben in combinatie met ondersteuning. Een voordeel van aandrijving in het wiel is, dat de aandrijving niet over de ketting plaatsvindt wat resulteert in minder slijtage aan de onderdelen. De D30E met achterwielmotor heeft 36 spaken in het achterwiel en een sterke STÆRK velg. De multigreep sturen en schijfremmen maken het een sportieve tandem.

STÆRK SPORT

Vanaf €5.799,00

De STÆRK SPORT is een sportieve tandem zonder poespas. ideaal om lekkere toertochten te maken. Ook Gravel paden of stukken onverhard zijn daarbij geen probleem.

Door de ATB sturen, vaste zadelpennen, AHS stuurpennen en het weglaten van veel accessoires is het model een stuk sportiever (en lichter) dan de aangeklede variant.

Deze uitvoering kan als D30SportE (afgebeeld) of als elke andere variant gemaakt worden, zowel met Bosch motor als met Dapu motor. Met Derailleur of Rohloff naaf. Globaal is de Sport uitvoering 500 euro goedkoper dan de aangeklede variant.

Natuurlijk is dit model weer “aan te kleden” naar wens.

© STÆRK 2022

Fouten voorbehouden, er zijn geen rechten of garanties te verbinden aan de informatie op deze site. Specificaties en prijzen kunnen aangepast worden zonder voorafgaande melding. Gezien de schaarste op de onderdelenmarkt moet er soms uitgeweken worden naar andere onderdelen of kan er een plotselinge prijswijziging nodig zijn.