Accessoires & Opties

Om de ervaring met uw STÆRK tandem te verrijken bieden wij de volgende producten aan.

Pro-User Diamant rek aangepast voor tandem

€449,00

De Pro-User Diamant is de ideale opvouwbare fietsdrager waar de vouwbare tandem van STÆRK perfect op past. De drager wordt direct aangepast geleverd voor de tandem. U hoeft dus niets meer zelf te maken. Hooguit de gootjes iets verschuiven.

E10-Lucht verstelbare zadelpen

Meerprijs €100,00

In plaats van de normale zadelpen biedt STÆRK de optie om een E10-Lucht verstelbare zadelpen te installeren. Met deze zadelpen gaat het instellen van de hoogte op vergelijkbare wijze als bij een bureaustoel; door het bedienen van een hendel. Dit is ideaal wanneer er veel verschillende personen gebruik maken van de tandem. Let op: deze zadelpen is niet verend.

Diagonaal-verende zadelpen

Meerprijs €80,00

Voor gebruikers die comfort belangrijk vinden heeft STÆRK een verende zadelpen die schuin naar achteren veert richting het wiel en niet direct naar de trapas zoals bij de meeste zadelpennen. Deze zadelpen veert daardoor precies in de richting waar het ongemak vandaan komt en dat geeft een ongekend comfortabel fietsgevoel.

ENDUO supersterke ketting

Meerprijs 600,-

Deze super sterke ketting is lichter lopend en gaat tot 8x langer mee.

Magnetische sluiting

Meerprijs ca. €49,00

Soms is het handig om uw STÆRK in opgeklapte positie te laten staan. Om dan te voorkomen dat hij wee “openklapt” is de Magnetische sluiting ontwikkeld. Dit kan handig zijn bij transport, in fietsenstallingen of gewoon in uw eigen schuur.

Contact Plus banden

Meerprijs €25,00

De STÆRK tandem is standaard uitgevoerd met Continental Contact banden. deze zijn lichtlopend en bieden goede lekbestendigheid. Voor berijders die nog meer zekerheid willen is het mogelijk om te kiezen voor de Continental Contact PLUS band met Hermetic Plus binnenbanden. Deze banden hebben een dikkere brekerlaag en bieden dus nog meer bescherming tegen lekrijden. Let op: deze banden kunnen een fractie zwaarder lopen maar in combinatie met een elektrische aandrijving is dat verwaarloosbaar.

© STÆRK 2022

Fouten voorbehouden, er zijn geen rechten of garanties te verbinden aan de informatie op deze site. Specificaties en prijzen kunnen aangepast worden zonder voorafgaande melding. Gezien de schaarste op de onderdelenmarkt moet er soms uitgeweken worden naar andere onderdelen of kan er een plotselinge prijswijziging nodig zijn.