Traditionele Tandems

STÆRK Tandem D30

€4.799,00

De D30 is de niet-elektrische uitvoering van STÆRK met 30 versnellingen. Een sportief uitgevoerde fiets uitgevoerd met multigreep sturen, Continental Contact banden, 48 spaken in voor en achterwiel, en extra sterke achterwiel door naafringen. Het hoge aantal versnellingen maakt dat je met deze tandem overal kan komen waar een normale fiets dat ook kan. Afdalen met de D30 wordt gemaakt tot een feest door de 180mm schijfremmen. Zoals alle STÆRK tandems heeft ook de D30 een vouwbaar frame.

STÆRK Tandem R14

€6.299,00

De R14 is het niet-elektrische topmodel uit de STÆRK collectie. De super degelijke Rohloff naaf van de R14 is speciaal voor STÆRK met 48 spaken uitgevoerd. In combinatie met de flensringen en de sterke velgen rolt deze fiets super stabiel. De luxe afmontage maakt het fietsplezier compleet.

© STÆRK 2022

Fouten voorbehouden, er zijn geen rechten of garanties te verbinden aan de informatie op deze site. Specificaties en prijzen kunnen aangepast worden zonder voorafgaande melding. Gezien de schaarste op de onderdelenmarkt moet er soms uitgeweken worden naar andere onderdelen of kan er een plotselinge prijswijziging nodig zijn.