Ons Verhaal

STÆRK ontwikkelt en levert sinds 2022 tandems. Alle Staerk tandems zijn vouwbaar, sportief, betrouwbaar, en simpelweg sterk.

Bij de selectie van onderdelen staat bij STÆRK hoogwaardige kwaliteit voorop. Een voorbeeld hiervan zijn de extra stevige spaken en velgen; de meeste modellen worden geleverd met meer spaken dan een normale fiets omdat tandemwielen extra zwaar belast worden. Meer over de onderdelen is te vinden in de pagina over onze tandems of de productinformatie van elk model.

Naast hoogwaardige kwaliteit staat gebruiksgemak hoog in het vaandel bij STÆRK. Zo zijn bijvoorbeeld veel van de onderdelen van Staerk tandems uitgevoerd met aluminium, onder andere het frame. Dit maakt dat de fiets niet onnodig zwaar en goed handelbaar is in gebruik. Gebruiksgemak komt ook naar voren uit de vouwbaarheid van STÆRK tandems. Dit maakt dat de totale lengte van de tandem variabel is, en daarmee eenvoudig te vervoeren met de auto in combinatie met de meeste fietsendragers*.

Om goede service te waarborgen loopt de verkoop alleen via de erkende vakhandel. Wel is het mogelijk om de eigen showroom in Doetinchem op afspraak te bezoeken. Zowel dealers als consumenten zijn welkom om de tandems te bekijken.

*Neem contact op voor advies voor de meest geschikte modellen.

Jacob Pot

Jacob is na meer dan 30 jaar actief te zijn een gevestigde naam in de Nederlandse fietsenbranche. Toen hij in 2013 begon met JPTrading&gineering heeft hij zijn voorliefde voor innovatie en productontwikkeling tot een nieuw niveau getild. Met STÆRK gaat hij door met wat hij altijd al heeft gedaan: het leveren van topkwaliteit uitgedacht tot in de details.

© STÆRK 2022

Fouten voorbehouden, er zijn geen rechten of garanties te verbinden aan de informatie op deze site. Specificaties en prijzen kunnen aangepast worden zonder voorafgaande melding. Gezien de schaarste op de onderdelenmarkt moet er soms uitgeweken worden naar andere onderdelen of kan er een plotselinge prijswijziging nodig zijn.