Categorieën
Uncategorized

Magnetische sluiting

Wanneer de tandem opgeklapt is, is het soms handig dat deze in de opgeklapte positie blijft staan. Vaak gaat dat vanzelf omdat de tandem op een rek vastgebonden zit, maar soms is het handig wanneer hij op zijn standaard staat dat hij ook in opgeklapte positie blijft staan.

Hiervoor heeft STÆRK de magnetische sluiting ontwikkeld. Deze klikt automatisch vast en houdt de tandem in opgeklapte positie. Dit kan handig zijn bij parkeren in fietsenstallingen, bij het in de auto of aanhanger vervoeren of gewoon in uw eigen schuur.

Deze sluiting is ook eenvoudig op uw bestaande STÆRK te monteren. let wel op waar de klem moet worden gemonteerd, er is een 35 en 38mm klem. Wanneer u bij bestelling van uw fiets deze sluiting mee besteld wordt hij natuurlijk direct gemonteerd.

De prijs voor deze sluiting is 49 euro.

Los bestellen: JPTESHOP magneetsluiting